Open dag Het Wedde – Voorschoten


Over enkele weken is het weer zover; de open dag op golfbaan Het Wedde! Op zaterdag 19 september 2020 stelt golfbaan Het Wedde haar baan open voor iedereen die wil kennismaken met de golfsport.

Golfen is een sport voor jong en oud en zelfs met in achtneming van de geldende coronaregels een prettige bezigheid.  Op de golfbaan het Wedde loop je in prachtige natuur ontspannen een balletje te slaan. Voor beginners, maar ook voor gevorderden is dit een uitdagende 9 holes baan, 1001 meter golfplezier.

Leden, niet-leden, familie, vrienden, buren en kennissen zijn allen welkom op golfbaan Het Wedde. Medewerkers van Sportfondsen Voorschoten (baanexploitant), vrijwilligers van de Voorschotense Golf Club (VGC) en golfprofessional Anneke Soonius van Golf4Iedereen staan voor u klaar om u te vertellen over de uitdagende 9 holes PAR3 baan, de club en de golfschool.

Er is een leuk programma samengesteld zodat u kennis kunt maken met onze pro, de baan, de club en/of de golfsport in het algemeen. U kan deelnemen aan een clinic: putten, chippen en afslaan, maar ook enkele holes de baan in met een pro! (clubs en ballen zijn voorradig). In verband met de coronaregels is helaas wel registratie vooraf verplicht (Zie onder) en is het aantal beschikbare plaatsen beperkt.

Programma:
9:45 uur –               Ontvangst 1e groep (max. 15p)
10:00 – 11.30 uur    Clinic – beginnen met golf (klik hier voor de registratie (start 9:45) )


11:45 uur –               Ontvangst 2e groep (max. 15p)
12:00 – 13.30 uur    Clinic – beginnen met golf (klik hier voor de registratie (start 11:45))


Al in het bezit van Handicap-54? Speel dan gratis op golfbaan Het Wedde!
Boek voor maximaal 3 personen een gratis starttijd voor 19 september vanaf 14.00 uur via de registratie pagina (www.vgcgolf.nl/registratie), om een gratis rondje te spelen op Golfbaan Het Wedde.

Besluit uw om lid te worden?

Voor geïnteresseerden ligt er een leuke aanbieding klaar. Nieuwsgierig? Registreer je!