Nieuws

23-05-2018

Groot onderhoud hole 1 op 29 mei

Namens Barry graag jullie aandacht voor het bericht welke volgt uit deze link: https://sportfondsenvoorschoten.nl/nieuws/aankondiging-groot-onderhoud-fairway-hole-1

 

Maud Robberegt

secretaris

Foto's

02-05-2018

Voorschoten Open

26 MEI 2018

HET VOORSCHOTEN OPEN!

 

 

Vrijwilligers gevraagd

 

Een evenement als het Voorschoten Open brengt veel werkzaamheden met zich mee. Het evenement opzetten, overleg met de gemeente, sponsoren aanschrijven en bezoeken, het parcours uitzetten, de organisatie van de wedstrijd, etc. etc.

Veel kan door de projectgroepleden worden gedaan, maar de deelnemers van het Voorschoten Open kunnen alleen spelen met behulp van een groot aantal vrijwilligers.

De vrijwilligers zijn absoluut nodig om de spelers en toeschouwers op een veilige manier te laten golfen/kijken.

 Daarom roepen wij alle leden op zich beschikbaar te stellen als vrijwilliger om het “Voorschoten Open” tot een geweldige dag te maken. En natuurlijk zo de opbrengst voor het goede doel te maximaliseren!

Dit jaar is als goede doel gekozen de stichting ALS. Deze stichting zet zich in voor meer onderzoek naar deze afschuwelijke ziekte, waaraan ook een van onze  organisatoren van het eerste uur Cock van Veen eind 2016 is overleden.

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger bij Jan Spit (janspit4@gmail.com).

Het is ook mogelijk dat een van de leden van de projectgroep “Voorschoten Open” u benadert om uw medewerking te vragen in welke vorm dan ook. Wij hopen oprecht dat u hen welwillend van dienst wilt zijn. Wij hebben echt veel vrijwilligers nodig om de wedstrijd op 26 mei 2018 in goede banen te leiden.

Niet onvermeld mag blijven, dat de vrijwilligers de dag na het Voorschoten Open, dus  op zondag 27 mei 2018, eveneens het volledige parcours kunnen lopen. Een unieke kans die u echt niet moet laten lopen! Voor een natje en droogje wordt natuurlijk beide dagen gezorgd!

De projectgroepleden:

Helma Flaton, Anneke Soonius, Ton Blom, Rinze Bulstra, Hans Dijksterhuis, Paul Kooijman en Jan Spit

Foto's

Foto's

foto's

23-02-2018

Nieuwe club kleding

Sinds maart 2017 is de nieuwe clubkleding verkrijgbaar: lichtblauwe polo met donkerblauw gedrukt logo, donkerblauwe trui met geborduurd lichtblauw logo en een lichtblauwe cap (naar wens verkrijgbaar met of zonder logo).

Op de foto is al te zien hoe mooi deze kleding eruit ziet.  In het winkeltje van Anneke kunt u de kleding ook in het echt zien. 

Wilt u graag de kleding aanschaffen, dan kunt u contact opnemen met WJM evenementen-promoties

tel.nr. 071-5426709

adres Christiaan Huygensstraat 10a te Voorschoten

mailadres info@we-je-em.nl. 

U kunt met hun een afspraak maken om te kleding te passen en te bestellen.

De kosten bedragen:

Polo € 19,95

Trui € 37,45

Cap met bedrukking € 12,95

Cap zonder bedrukking €   9,95

Foto's

foto's foto's

08-12-2017

Happy Hour

Vandaag startte om 17:30 uur de allereerste (door Sportfondsen georganiseerde) wekelijkse Happy Hour met de VGC in ‘Espressobar & Lunchroom Het Wedde’. Ondanks het niet zo fijne weer was de opkomst voor een eerste keer best behoorlijk.  Binnen was het warm en gezellig, met uiteraard drankjes, twee rondjes bitterballen en geanimeerde gesprekken. Tussendoor is er gezamenlijk gezongen voor de verjaardag van Bart Rehm en ook twee nieuwe leden schoven nog even aan na een golfles van Anneke. Doordat de golfbaan dicht was kon er ditmaal kon er voorafgaand aan het Happy Hour niet gespeeld worden, wellicht als dit een volgende keer wel mogelijk is krijgen we een nog grotere opkomst!