Nieuws

foto's

10-04-2019

Stalling golfkarren en golftassen

De golftassen en golfkarren kunnen sinds enige tijd geparkeerd worden naast het terras (zie foto's).

Een vriendelijk verzoek aan eenieder om het terras hiervoor niet meer te gebruiken!

foto's

02-04-2019

Pitchmarks repareren

In de baan niet alleen goed voor jezelf maar ook voor mede golfers, de baan en natuur op golfbaan Het Wedde zorgen. Dat vinden wij heel normaal. Helaas is niet iedere golfere het hiermee eens. Veelvoorkomende irritatie in de baan is dat pitchmarks niet altijd even consequent gerepareerd worden. Als iedereen gewoon zijn/haar eigen pitchmark repareert is er niets aan de hand en kan de spelvreugde vergoot worden. Kleine moeite, groot plezier dus! Fijn als iedereen voortaan pitchmarks repareert !!!

02-04-2019

Openingsdag dames

Op dinsdag 2 april was de openingsdag van de dames. Maar liefst 26 dames deden er mee. De weersvoorspellingen waren niet heel voorspoedig, maar we boften want de zon liet zich zelfs nog zien. Er waren 8 dames die 9 holes speelden en 18 dames speelden 18 holes.

Tijdens een overheerlijke lunch bij TRIES No 54 werden de winnaars bekend gemaakt. Winnaars van de 9 holes waren Marie Jeanne Beuming en Marina Husmann. Bij de 18 holes waren er twee teams ex aequo: Agnes Salm en Rita van der Krogt werden na berekening van de holes tweede en de grote winnaars waren Marja van der Vlugt en Ria Beemsterboer. Hanny Bakker en Marian Bakker Cunnane kregen een aanmoedigingsprijs, zij deden beiden voor het eerst mee. Zij mochten allen kiezen uit een schilderijtje of aquarel door Corrie gemaakt.
Corrie werd nog even bedankt met een moie bos bloemen voor de goede organisatie. En Ria Beensterboer werd nog even in het zonnetje gezet omdat ze jarig was (geslaagde dag voor Ria met een toppprestatie op golfgebied!).

Kortom, een TOPDAG!

30-03-2019

Open dag golfbaan Het Wedde

Open dag golfbaan Het Wedde

Voorschoten – Over enkele weken is het weer zover; de open dag op golfbaan Het Wedde. Op zaterdag 13 april 2019 stelt golfbaan Het Wedde haar baan open voor iedereen die wil kennismaken met de golfsport.
 
Leden, niet-leden, familie, vrienden, buren en kennissen zijn allen welkom op golfbaan Het Wedde. Medewerkers van Sportfondsen Voorschoten (baanexploitant), vrijwilligers van de Voorschotense Golf Club (VGC) en golfprofessional Anneke Soonius van Golf4Iedereen staan voor u klaar om u te vertellen over de uitdagende 9 holes PAR3 baan, de club en de golfschool.
 
In samenwerking met onze homeclub en pro hebben wij een leuk programma samengesteld zodat u kennis kunt maken met onze pro, de baan, de club en/of de golfsport in het algemeen. Zo kunt u deelnemen aan clinics putten, chippen en afslaan maar ook enkele holes de baan in met een pro!
 
Programma:
10.00 uur – Start Open Golfdag Golfbaan Het Wedde
10.30 – 12.00 uur Afslaan, chippen en putten onder begeleiding van VGC en Golf4Iedereen
12.00 – 13.00 uur Enkele holes spelen onder begeleiding van Golf4Iedereen
13.00 – 14.00 uur Afslaan, chippen en putten onder begeleiding van VGC en Golf4Iedereen
14.00 – 15.00 uur Enkele holes spelen onder begeleiding van Golf4Iedereen
15.00 uur – Einde Open Golfdag Golfbaan Het Wedde
 
In het bezit van Handicap-54? Speel gratis op golfbaan Het Wedde!
Bent u in het bezit van uw GVB? Haal dan op 13 april 2019 voor 15.00 een gratis greenfeekaart op, na 15.00 uur kunt u hiermee gratis een rondje spelen op Golfbaan Het Wedde.
 
Voor ieder wat wils
Ook aan de 'kleintjes' is gedacht, zij kunnen minigolf spelen! Maar zij mogen uiteraard ook meedoen met de clinics, golf is immers een spel voor jong en oud.
 
Aanbieding
Voor geïnteresseerden ligt er 13 april een leuke aanbieding klaar. Nieuwsgierig? Kom dan op 13 april naar de open dag op golfbaan Het Wedde, Richard Wagnerlaan 85, 2253 CD in Voorschoten.

foto's

30-03-2019

Klussen op de baan (2)

Een korte video-impressie:  https://youtu.be/0uPL1wWVP_I