Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4

Persoonsgegevens:

Wij houden graag bij wie bij ons lid is. Daarom vragen wij u om deze gegevens in te vullen.

Adresgegevens:


Om uw te kunnen bereiken moeten we uw adres gegevens hebben.

Contactgegevens:


Betaalgegevens:


Om zometeen in te kunnen loggen moet u hier uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren.

Account gegevens

Nieuwsbrief

Algemene voorwaarden

Toeganspas

U dient rekening te houden met de éénmalige aanschaf van een toeganspas(€ 11,50 per pas per persoon).

U kunt deze pas een per jaar activeren na betaling van uw lidmaatschapsgeld van betreffend jaar, u heeft dan het hele jaar toegang tot golfbaan Het Wedde.

Label aan de tas verplicht!

Als baanjaarkaarthouder van golfbaan Het Wedde ontvangt u ieder jaar een jaarlabel als betalingsbewijs. Dit jaarlabel dient u ten alle tijden zichtbaar aan uw golftas te hebben bevestigd. Zo is voor ons personeel in één oogopslag duidelijk dat u baanjaarkaarthouder bent van de golfbaan Het Wedde.

Door middel van dit inschrijfformulier geef ik tevens aan in het bezit te zijn gesteld van de algemene voorwaarden die aan het baanlidmaatschap verbonden zijn, en daarmee akkoord te gaan. Het speelrecht gaaat in op de dag dat uw entreegeld en abbonementsgeld op IBAN-nummer: NL41 RABO 0366 1696 61 is bijgeschreven. U dient bij betaling zowel debiteur- en facturrnummer te vermelden, deze staan op uw factuur vermeld.

Zodra Sportfondsen voorschoten B.V. alle verschuldigde bedragen ontvangen heeft, kunt u bij de receptie van zwembad & golfbaan 'Het Wedde' uw jaarlabel ophalen.

Uw aanmelding is bijna voltooid

Om uw aanmelding te bevestigen, moet u de captcha bevestigen en op de knop verstuur drukken.