Opendag 19 september 2020 VGC/Het Wedde

Hierbij een paar foto’s van een geslaagde open dag. Het was prachtig weer en ondanks de verplichte registratie was de opkomst goed. Het VGC bestuur ontving s’morgens 2x 15 deelnemers met met koffie of thee, terwijl Anneke de registratie voor de kennismakingslessen verzorgde.   Na de clinic (putten, afslaan en een hole spelen) van in totaal zo’n 90 minuten ontvingen de deelnemers een tasje met o.a. een aanbieding voor het baanlidmaatschap. In de middag kwamen er 30 gratis greenfree spelers waarvan een aantal ook geïnteresseerd waren in de speciale aanbieding, zij hebben ook een aanmeldingsformulier meegekregen. 

Er zijn nu al 5 zekere  aanmeldingen binnen en hopelijk worden het nog meer, al met al een zeer geslaagde dag.

Met dank aan Anneke Soonius en Alwine Kruisselbrink, die de clinics hebben verzorgd. 

Het VGC-bestuur.