Matchplay kampioenschap 2020, DE UITSLAG !!

Zondag 20 september 2020, een stralende dag met heerlijke temperatuur en weinig wind kortom, een uitstekende golfdag dus voor de 16 finalisten, 8 dames en 8 heren. Om 9.30u blies de toeter de start voor de 1e ronde, 4 dames- en 4 heren flights in de baan. Ronde 2 om 11.00u en ronde 3 om 12.30u. Na het spelen van een aantal barrages werd om 14.30u de spannende finaleronde van 9 holes gespeeld en was de uitslag bekend. Clubkampioen matchplay 2020 bij de dames is geworden Carmen Dijksterhuis, op de 2e plaats eindigde Marja vd Vlugt, de derde plaats was voor Ria Wassenaar. Bij de heren eindigde Hans Dijksterhuis op de 1e plaats, Rob Jongbloed eindigde als 2e en Cees Winters als 3e. Een uitslag die uniek te noemen is omdat in de historie van de VGC nog niet is voorgekomen dat een echtpaar clubkampioen werd. De prijsuitreiking, op het terras, vond geheel volgens de corona-regels plaats dus, afstand, geen handje schudden, huggen of kussen (behalve de kampioenen natuurlijk). Hulde voor de wedstrijdcommissie die het dit jaar wederom mogelijk maakte om dit super gezellige toernooi te spelen, chapeau!! We kunnen terugkijken op een goed georganiseerd matchplay kampioenschap 2020 onder prima weersomstandigheden en in uitstekende sfeer. Hans en Carmen van harte gefeliciteerd, jullie zijn de titelverdedigers van het matchplay kampioenschap 2021 !!!

Foto’s Anita Kooijman

Bekijk hier de resultaten: