GOLFBAAN GESLOTEN TOT EN MET 6 APRIL

Beste leden van VGC,

Hieronder recente berichten van Sportfondsen met betrekking tot het zwembad, maar ook met betrekking tot onze golfbaan. De golfbaan wordt ook gesloten. In eerste instantie is getracht de golfbaan open te houden, maar gelet op de adviezen van NGF en NOCNSF is besloten ook de golfbaan te sluiten.

vriendelijke groet, het bestuur VGC

Geachte bezoekers,

Vanwege de scherpere maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus zijn de horeca- en sportfaciliteiten in onze accommodaties met ingang van zondag 15 maart om 18.oo uur gesloten tot en met 6 april.

Bovenstaande is van toepassing op: zwembad Het Wedde, sporthal De Vliethorst, Frans de Vette zaal, gym- en turnzaal De Voorsprong, Krimwijkzaal, het Cultureel Centrum en golfbaan Het Wedde.

Het spijt ons dat wij de deuren van onze accommodatie hebben moeten sluiten. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit en wanneer we deze niet kunnen garanderen is tijdelijk sluiting noodzakelijk. Wij vertrouwen op uw begrip.

Indien u komt voor een van onze partners (bijvoorbeeld een vereniging die bij ons inhuurt), neem dan rechtstreeks contact op met uw verenigingsbestuur.

Hieronder lees je hoe we je tegemoet komen qua kosten:

Voor onze zwemgasten:

Abonnementen/leskaarten/meerbadenkaarten worden automatisch verlengd

Golfers:

Hierover zullen we u later berichten.

Huurders sporthal en overige accommodaties:

Niet genoten uren worden niet in rekening gebracht

Volg onze social media en website over de ontwikkelingen.

Wij hopen dat we je snel weer kunnen ontvangen in onze accommodatie.

Vertrouwend u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

Sportfondsen Voorschoten BV

Gerard van Hal, directeur

Volg de ontwikkelingen op onze website: